Mekke bil hjemme

Mekke bil hjemme

Det er for mange en lang tradisjon i det å skru på bilen sin hjemme i garasjen. For noen hjelper det til å få råd til sin aller første bil, mens for andre er restaureringen av bilen og jakten på de riktige delene selve hovedinteressen. Mange deler denne gleden med sine barn, som gir dem ikke bare verdifull tid i hverandres selskap, men også noe de kan glede seg over sammen. Det innebærer mye stolthet i å reparere og skru på en bil på egenhånd uten profesjonell hjelp, og enda mer når mange timer med hardt arbeid forhåpentligvis resulterer i en velfungerende maskin. Mestringsfølelsen blir en viktig del av belønningen.

Viktig kunskap for fremtiden

Mange starter tidlig. Noen allerede mens de er barn, og mekker bil med kompisene sine i håp om å få den klarMange restaurerer gamle veteranbiler hjemmefra til de er gamle nok til å kunne kjøre den. Å dyrke en interesse allerede fra ung alder, være seg det er bilmekking, data eller fotball, legger grunnlag for viktige ferdigheter i voksen alder, som igjen kan føre til jobbmuligheter. Disse ferdigheten er gode å ha i bakhånd, uansett om du kunne tenke deg en annen karriere når du blir voksen. Som jobbsøker blir en vanligvis spurt om arbeidserfaring og bakgrunn, som ofte er like viktig, om ikke viktigere enn utdanningen en har. Bilmekkerinteressen du har som barn kan gi deg et forskudd. På Footway.no finner du gode sko for bilmekking utendørs i all slags vær.

Styrket av mestringsfølelsen

Den innsatsen du legger i et interessefelt som barn styrker utvikling av egen læring og innsatsvilje. Du ser resultatene det gir, og lærer at du kan hvis du vil. Du må bare legge egenviljen til. Det er god og viktig lærdom du tar med deg, som kan hjelpe deg i mange aspekter senere i livet. Mestringsfølelsen blir en stor del av belønningen på innsatsen, ikke bare resultatet til slutt. Den lange tradisjonen i bilmekking hjemmefra går ofte i arv fra fordeler til barn, og legger grunnlag for god erfaring og kunnskap for fremtiden. Og følelsen er god når du ser det endelige resultatet av mange timer med svette og hardt arbeid.

blacky