Fremtidige biler og hus

Fremtidige biler og hus

Det eneste som er sikkert er at biler ikke vil gå på full-turbo bensin og hus vil ikke bygges av tradisjonelle materialer. Hus vil i større grad bli laget i værbestandige materialer som er resirkulert og gjenbrukt. Vinduer som er ødelagt, kan bli smeltet om eller repareres på stedet. Biler med vanvittig akselerasjon vil bli vanlig. Biler som ikke har noe problem med å fly, men som mest sannsynlig vil gå i baner under jorda.

Tunnelbilen

En tunnelbil kan komme seg fra Europa til Statene på en time. Det er tross alt ikke så langt over Atlanteren, men som du forstår, så skal bilen din under havet. Med en tunnelbil så vil utslippene reduseres fordi luften kan resirkuleres inn i magmaen. Drivhusgasser blir pumpet rett tilbake til oljebrønnene, og livet på jorda har kommet tilbake i sin naturlige tilstand.

Byhuset

Byhuset er enheter koblet sammen i en slags labyrint. De er kryptert slik bankkontoen din er i dag. Husene er fulle av teknologi, slik som nyvinningen futurehome er et eksempel på i dag. Denne teknologien er så avansert at den tilhører fremtiden. Byhuset er ikke plassert i en by med stor trafikk og masse mennesker, men mer en del av et kompleks som ligner på en bikube.

Futuristisk bybil

Bybilen har blitt helt redesignet. Den ser ikke ut som biler i dag. Forflytninger i byer foregår på en helt annen måte. Droner behandler vare og gods transport og mennesker blir hentet hjemme av flygende personbiler uten hjul. Dekkene har blitt overflødige, og asfalt er ikke lenger noe vi snakker om.

Vanlige hus i Norge

Våre hus er blitt gjort om til hus i hus. Huset har flere lag og kan vare i tusenvis av år. Dens ytre består av krystalliserte metaller som aldri ruster. Inne i kokongen fins den et nytt hus der alt er laget med tanke på fornybarhet og bærekraft. Det kan være fordi klimaet utenfor er helt ødelagt, men det kan også være fordi vi har mer fokus på energisikkerhet.

blacky