Hvordan få råd til drømmebilen

Hvordan få råd til drømmebilen

Mange av oss drømmer om å cruise rundt på veien i drømmebilen vår en varm sommerdag med åpne vinduer og høy musikk. Uansett om det er Ferrari, Porsche eller Mercedes du sikler mest på kan en bil gi mye glede og lyspunkter i hverdagen. For de fleste ender dette ønsket nettopp som en drøm, da biler er kostbare investeringer og det kreves mye penger og kapital for å finansiere bilkjøpet. Her kommer noen tips og triks til hvordan du kan fullføre ønsket om kjøp av drømmebilen din.

– Sparing

Det kjedelige svaret på hvordan du kan få råd til drømmebilen din er rett og slett å spare. Sett av noen tusenlapper hver måned og tenk nøye i gjennom hva du bruker penger på i hverdagen. Ofte bruker man mye er unødvendige penger i løpet av en måned en hva man faktisk er klar over, så ved å faktisk tenke gjennom sine innkjøp og sitt pengebruk kan man spare mye penger.

– Refinansiering

Refinansiering handler om å samle flere lån og gjeld fra ulike långivere til en nytt og samlet lån. Tanken bak dette er at du får færre långivere å ta hensyn til og ofte gunstigere vilkår med kun ett stort lån, kontra mange små. Refinansiering fungerer på mer eller mindre samme måte som et vanlig lån, du søker lån via en bank eller låneinstitusjon og bruker deretter pengene du får til å betale gjelden du hadde fra før. Et flott verktøy for å sammenligne ulike muligheter refinansiering er via Refinansiering24.

– Lease bil

Et godt alternativ om økonomien ikke er tilstrekkelig for å kjøpe drømmebilen er leasing. Leasing kan også gi en større fleksibilitet og trygghet i hverdagen da du ikke i like stor grad blir bundet til bilen som du gjør ved kjøp. Ved leasing slipper man også belastningen ved å selge bilen i etterkant, da bilen leveres tilbake til bilforretningen du leaset fra.

For å oppsummere kan du med enkle triks som sparing og refinansiering av gjeld gjøre at drømmebilen er nærmere enn du tror! Hvis ikke er leasing av bil også et flott alternativ.

blacky