Matchbox lekebil og penger

Matchbox lekebil og penger

Ofte er prisen på lekebilen og bilen den eneste forskjellen mellom barn og voksen. Lite er mer givende som barn enn å leke med bilen, lastebilen, brannbilen, politibilen, lekre luksusbiler, gravemaskiner, sykebiler, veteranbiler, traktor og utallige andre biler. Penger til bil er mer enn viktig, og bilen er mer enn et pengesluk og utgiftsposter.

Kroner til den første herligheten

En bil er mer enn en bil. Bil er frihet, hjem, spenning, moro, tilgjengelighet, fascinerende, stedet hvor du henger ut med venner, og har all makt i verden! Et smålan er hva som kan hjelpe om du ikke har tid til å vente på oppsparte penger. Anskaffelse av det første bilvidunderet er en stor begivenhet! Hos Nettavisen kan du få lån på dagen til bil og bilutstyr. Bruk noen minutter på forbrukslånet, og lær godene og ansvaret du har som lånetager. Ofte er smålån bedre enn bolig og billån. Kanskje er mor og far med på litt spleising?

Ekrstra kroner til ekstrautstyr

Vi har store tanker og drømmer om den første bilen. Kanskje fordi den gir en ny frihet, og fordi den gir et sted for pauser og tid med venner. Forbrukslånet er svaret når enkeltutsyr til bilen som Xenon LED hovedlys må anskaffes. Massevis av hestekrefter er selvfølgelig en nødvendighet. Ekstra penger til oppgraderinger av bremser, eksos og understell er alle kanskje “must have”. Det er mye ved bilvidunderet som må være på plass. Utmerket motorvolum, ventiler, fart, og utforming i det hele tatt. Bil er viktigere enn viktig for unge. 

Smålån hjelp til drømmebilen?

Især gutter gjør seg opp mening om den første bilen. Ikke bare smålån blir en faktisk ting, men også jobbing, sparing av konfirmasjonspenger og mer. Er det viktig nok er det utrolig hvordan unge får gjort lekser, skole, jobb, aktiviteter, og all annen skyfling for å oppnå drømmen. Anskaffelse er ikke alltid økonomisk mulig, selv med et forbrukslån. Bilen med alle fancy duppeditter blir fort kostbart. Aktuelle nye tekniske finesser er ikke problemet med den første bilen for den unge. Det er viktigste å ha en bil, enn flott GPS system, videosystem og Bluetooth løsninger.

Veteranbiler, bobla, sportsbiler og ubegrensa penger

Forbrukslån kan selvfølgelig hjelpe med bildrømmen. Det hadde vært enkelt om det bare var en drøm, og ikke to-tre av dem. Tingen med biler er at det er mange fristelser. Utseende er en ting og bilfunskjoner noe annet. Andre kriterier som sikkerhet og komfor er avgjørende for andre. Et smålån kan hjelpe deg med drømmer, og bil er oftest på toppen av lista! Bil til glede starter allerede med favorittbilen i barnehagen.  

blacky